INSCHRIJVEN 2022 VOL

Beste rallyvrienden,

Ook dit jaar hebben we in recordtempo het maximum aantal inschrijvingen bereikt.
Daar zijn we als organisatie best wel een beetje trots op, maar aan de andere kant is het sneu om mensen te moeten teleurstellen. Helaas, het is niet anders.

Met honderd deelnemers kunnen we je nog een mooie rally aanbieden, daarboven wordt het te massaal en gaat het karakter van de rally verloren.
En die kwaliteit is voor ons en voor de deelnemers nummer één. Een heel klein sprankje hoop kunnen we nog bieden: stuur een mail aan [email protected] en we zetten je op de wachtlijst.
Zodra er een afzegging binnen komt krijg je bericht en kan je er toch nog bij zijn. En als dat niet lukt: heel graag tot volgend jaar. Want die 12e editie van de Gijs van Lennep Legend komt er 100% zeker!

De Gijs van Lennep Legend 2022 gaat op 21augustus aanstaande voor de elfde keer van start. En dus gaan we proberen om de lat voor onszelf, maar ook voor de deelnemers, nog weer iets hoger te leggen.
De start vindt plaats in Heteren, bij de grootste dealer van het sportwagenmerk dat op en top met Gijs verbonden is: Porsche Centrum Gelderland,
een dealer die bovendien het eerste en dus oudste Porsche Classic Center ter wereld bezit. Een passender plek om de rally te beginnen is niet denkbaar.
Kledingsponsor State of Art heeft weer een chique outfit in de maak, die traditiegetrouw een paar dagen voor de rally bij je thuisbezorgd wordt.
Natuurlijk zijn ook CARROS Magazine en Porsche weer als hoofdsponsor van de partij, net als onze vrienden van Wajer en Optimix.
Bij de organiserende Kiwanis Club Bilthoven zijn alle verloven voor zondag 21 augustus ingetrokken om alles rondom en tijdens de rally in goede banen te leiden.

De finish, prijsuitreiking en goede doelen veiling zijn traditiegetrouw op landgoed Beerschoten in Bilthoven, waar u met een borrel en een uitstekende warme hap wordt opgewacht.
De rally uitzetters van Novus Leo hebben een fraaie route in voorbereiding,  vol uitdagingen, zeker voor de sportklassers.
Die zien de ‘Legend’ steeds meer als een mooie voorbereiding op de SLS, reden waarom de startdatum een weekje vervroegd is.

Gijs van Lennep