INSCHRIJVEN 2017

Beste rallyvrienden,

Aan de ene kant is het geweldig nieuws: met nog bijna drie maanden te gaan is het maximum aantal deelnemers voor de Legend 2017 bereikt en hebben we het toewijzen van startplaatsen on hold gezet. Het is voor ons als organisatie natuurlijk prettig dat we in recordtijd zo’n prachtig startveld bij elkaar kregen en dat we ook weer een mooie opbrengst voor ons goede doel in zicht hebben. Maar dit betekent ook dat we u, mocht u zich nog voor 27 augustus willen aanmelden, teleur moeten stellen. Er staat ons in dat geval niets anders te doen dan uw naam op de wachtlijst te zetten. Erg spijtig, maar anders wordt de Gijs van Lennep Legend te massaal en dat gaat ten koste van de kwaliteit en het karakter van de rally.

Wilt u toch nog kans maken op een startplek, stuur dan zo snel mogelijk een mail aan [email protected]. Het kan immers gebeuren dat ingeschreven deelnemers alsnog moeten afzeggen. In dat geval krijgt u meteen bericht en kunt u er misschien toch nog bij zijn.

Mocht dat niet lukken, dan hoop ik u volgend jaar te mogen begroeten. De datum voor de achtste Gijs van Lennep Legend is al bekend: die staat gepland op zondag 26 augustus 2018.

Met rallygroet,

 

Gijs van Lennep